Informatie


Zomerfestival Mosaïque vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus juli 2021 in centrum Mosaïque (Raadhuisstraat 2, 5854 AX Bergen (L)).

Vrijdag 16:00 – 02:00
Zaterdag 16:00 – 02:00

ALGEMENE INFORMATIE

  • Op het festival is geen garderobe aanwezig. 
  • Fiets: Heel goed idee! Vergeet de fiets niet op slot te zetten want wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade. Plaats je fiets In een van de fietsenstalling op en rondom Mosaïque. 
  • Taxi & wegbrengen/ophalen: Regel je taxi voor de terugreis van tevoren. Het programma eindigt op vrijdag & zaterdag om 02:00 uur
  • Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum aanwezig!

TICKETVERKOOP

Deurverkoop: Er zijn tickets bij de entree te verkrijgen. Let wel, deze zijn duurder op de dag zelf. Koop ze dus in de voorverkoop.

E-ticket: Print je e-ticket uit of zorg dat je hem digitaal hebt klaar staan op je telefoon.

Corona Informatie

Stap 1.
Download de corona check app op je smartphone.
Klik hier om de officiële app te downloaden op een Android device.
Klik hier om de officiële app te downloaden op een IOS device.

Stap 2.
Open de app, klik op ‘maak afspraak’ en doorloop de stappen.

Een afspraak maken kan vanaf 2 weken voor aanvang van het festival. Wij adviseren je om tijdig een afspraak te maken. 

Stap 3.
Ga op het afgesproken tijdstip naar de locatie en laat je testen.

Stap 4.
De testuitslag ontvang je in de mail. Je ontvangt in dezelfde mail ook een code.

Stap 5.
Open de corona check app en klik op ‘Maak QR-code’. Voer hier de code in die je per mail hebt ontvangen en creëer een QR-code. Deze QR code is het bewijs dat je negatief getest of gevaccineerd bent.

Stap 6.
Ga naar de ingang van het festival terrein. Laat hier je entreeticket en de QR code zien, welke je in de corona check app hebt aangemaakt. 

Stap 7.
Have fun!

LET OP: Een negatieve testuitslag van de GGD of een negatieve zelftest worden niet geaccepteerd. Alleen een negatieve testuitslag of volledige vaccinatie, welke je kunt aantonen in de corona check app, bieden jou toegang tot het festivalterrein.

IN HET KORT:

  • Geen 1.5 meter op het terrein
  • 1.5 meter voor binnenkomst en bij vertrek
  • Negatief testbewijs van maximaal 40 uur oud of een vaccinatiebewijs (kijk HIER voor meer informatie)
  • Registratie op het terrein

EXTRA VRAGEN:

Wanneer laten testen

Wanneer je niet of niet volledig gevaccineerd bent, is een negatieve testuitslag vereist. Deze test moet binnen 40 uur voor aanvang van Zomerfestival Mosaique, door een erkende testlocatie, speciaal voor evenementen, worden uitgevoerd. Een afspraak maken voor een test voor toegang tot Zomerfestival Mosaique is verplicht en verloopt uitsluitend via www.testenvoortoegang.org De kosten voor een test voor toegang worden door de overheid vergoed.

Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad, en ben je positief getest bij de GGD?

Dan hoef jij je vanaf 1 juli niet meer te laten testen voor toegang. Vanaf 1 juli is het volgens de website van rijksoverheid.nl mogelijk om in de CoronaCheck-app een QR-code aan te maken die toegang verleent tot Zomerfestival Mosaique!

Ben je al volledig gevaccineerd

Wanneer je volledig gevaccineerd bent voor ten minste 2 weken, is het laten testen voor toegang niet meer vereist. Download de Corona check app op je telefoon en zorg ervoor dat je bewijs van vaccinatie in de app zichtbaar is middels een QR-code. Deze QR-code scannen wij bij de entree van Stereo Sunday.

Vrijdag en zaterdag zomerfestival mosaique bezoeken?

Wanneer je niet of niet volledig gevaccineerd bent, is een negatieve testuitslag vereist. Deze test moet binnen 40 uur voor aanvang van het festival, door een erkende testenvoortoegang.org locatie, speciaal voor evenementen, worden uitgevoerd. De termijn van 40 uur vervalt niet als je tussentijds ons festival bezoekt. 

Een negatieve test op vrijdag 6 augustus verleent toegang tot het festival op vrijdag en zaterdag. Laat je je op donderdag 5 augustus testen? Dan zul je je voor zaterdag 7 augustus opnieuw moeten laten testen om toegang te krijgen tot het festival. 

Ik ben positief getest, krijg ik mijn geld terug?

Dat is natuurlijk heel vervelend nieuws! Neem gerust contact met ons op en we zullen het ticketbedrag excl. servicekosten aan je terugbetalen. Stuur een mail naar info@festivalbergen.nl met je bestelnummer en je positieve testuitslag.

Kijk HIER het filmpje van de rijksoverheid.